مسئول سابق برگزاری المپیاد ورزشی – عملیاتی آتش نشانان گفت: این رقابت ها ویژه آتش نشانان سراسر کشور و با هدف افزایش توانمندی و بالا بردن سطح آمادگی جسمانی آتش نشانان برگزار می شود.

علی نوذرپور در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ایپنا؛ اگر ورزش را به دو بخش حرفه ای و همگانی تقسیم کنیم،  شهرداری ها وظیفه دارند امکانات و فضاهای مناسب را برای ورزش همگانی مردم فراهم کنند، در خصوص شهر تهران باید بگویم که یکی از کمبودهای حال حاضر فقدان فضاهای ورزشی مناسب در سطح محلات شهری است، ما ۳۵۴ محله در تهران داریم که در هر کدام از آنها باید حداقل یک فضای ورزشی مناسب که با کمترین زمان ممکن از نظر مسافتی در دسترس باشد و در اختیار عموم قرار بگیرد.

وی ادامه داد: هر چند ورزش ، دولتی است و زیر نظر وزارت ورزش و جوانان اداره می شود، اما در مدیریت شهری لایحه ای وجود دارد که ورزش در ایران هم مانند کشورهای مختلف دنیا زیرنظر شوراها و شهرداری ها اداره شود، فعلا تا زمانی که این لایحه تصویب شود و به اجرا برسد ، شهرداری ها باید زیر نظر وزارت ورزش به اقدامات لازم درخصوص ورزش بپردازند.

معاون سابق امور شهرداری ها و دهیاری ها گفت: زمانی که من مسئولیت دهیاری ها را نیز بر عهده داشتم ، مسابقات فوتبالی را پایه گذاری کردم که بین دهیاری ها برگزار می شد؛ اما در سال های اخیر متاسفانه این روند ادامه پیدا نکرد، همچنین زمین های ورزشی روستایی در اختیار دهیاری ها قرار گرفت که هنوز هم قابل دسترس هستند.

**دوازدهمین دوره المپیاد ورزشی و عملیاتی آتش نشان برگزار می شود

نوذرپور در خصوص برگزاری المپیاد ورزشی و عملیاتی آتش نشانان سراسر کشور بیان کرد: بخشی از حوزه شهرداری ها که ارتباط مستقیمی با ورزش دارد ، آتش نشانی ها هستند که به دلیل نوع کاری که دارند باید از حداکثر آمادگی جسمانی برخوردار باشند، از سال ۱۳۷۹ تاکنون هر ساله ، مسابقات ورزشی خاص آتش نشانان و با نام المپیاد ورزشی و عملیاتی برگزار می شود که این رقابت ها در ارتباط با نوع کاری است که آتش نشانان انجام می دهند.

وی در ادامه توضیح داد: هر سال یکی از شهر های کشور میزبان این المپیاد می شود که سال گذشته که یازدهمین دوره این رقابت ها بود که به میزبانی مشهد برگزار شد و ۵۰ تیم عملیاتی- ورزشی در آن حضور داشتند، در پایان نیز جوایزی به برنده ها اهدا شد.

معاون سابق امور شهرداری ها و دهیاری های کشور درخصوص هدف از برگزاری این رقابت ها گفت: پیش از این، کسانی که راندمان کاری مطلوبی نداشتند، برای شغل آتش نشانی به شهرداری ها مراجعه می کردند، اما چند سالی است که به  آتش شانی، نگاه ویژه تری شده است و کسانی وارد این شغل می شوند که از آمادگی جسمانی بالایی برخوردار باشند و بتوانند از آزمون هایی که وزارت کشور برگزار می کند، با موفقیت عبور کنند، هدف از برگزاری المپیادهای ورزشی هم ایجاد مهارت، دقت و افزایش سرعت عمل و توانمندی آتش نشانان ، همچنین تبادل اطلاعات و انتقال تجارب بین آتش نشانان است.

نوذرپور اذعان داشت: نوذرپور در بخش پایانی صحبت هایش درباره برگزاری المپیاد ورزشی- عملیاتی آتش نشانان در سال ۹۶ گفت، مسابقات امسال هم برگزار خواهد شد، به طور معمول رقابت ها در پاییز یا زمستان خواهد بود، هنوز تکلیف میزبان مشخص نیست و میزبان را از بین شهرهایی که اعلام آمادگی می کنند، انتخاب خواهیم کرد.

انتهای پیام/