محسن مهرعلیزاده در نشست خبری سومین دوره مسابقات جهانی زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی اظهار داشت: با همه مشکلاتی که ایجاد شده که عمدتا تحمیلی به کشورمان است، الحمدلله ملت ایران سربلند بوده و ایستاده است. در شرایط بحرانی همیشه موفق بیرون آمده‌ایم. ملت ایران ملت بزرگ، فهیم و شجاعی است و به ملیت خود می‌بالد. […]

محسن مهرعلیزاده در نشست خبری سومین دوره مسابقات جهانی زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی اظهار داشت: با همه مشکلاتی که ایجاد شده که عمدتا تحمیلی به کشورمان است، الحمدلله ملت ایران سربلند بوده و ایستاده است. در شرایط بحرانی همیشه موفق بیرون آمده‌ایم. ملت ایران ملت بزرگ، فهیم و شجاعی است و به ملیت خود می‌بالد. ا

به گزارش خبرگزاری ورزش ایران ایپنا به نقل از روابط عمومی فدراسیون بین المللی زورخانه ای و کشتی پهلوانی ، دکتر مهرعلیزاده در ادامه افزود ؛ افتخارمی‌کنیم وقتی به یک کشور خارجی می‌رویم آنها بیشتر از ما، خودمان را باور دارند.سال ۸۳ که فدراسیون جهانی زورخانه‌ای را بنیانگذاری کردم، فکر نمی‌کردم این قضیه تا این حد موثر باشد. گذشت، صلح، فداکاری، ادب و احترام در این رشته وجود دارد. انسانی که از لحاظ روحی قوی می‌شود از لحاظ بدنی هم می‌تواند قوی باشد. باید به دنیا نشان دهیم که در داخل کشور مسائل فرهنگی و درونی وجود دارد و با این هدف کار خود را شروع کردیم.

رئیس فدراسیون بین المللی ورزش‌های زورخانه‌ای گفت: این رشته در ۸۵ کشور شناخته شده و باور نمی‌کردم در این ۱۳ سال به این حجم برسیم. ما مربیان زیادی را به کشورهای مختلف اعزام کردیم تا آموزش بدهند. زمانی که ما می‌خواستیم این فدراسیون را راه‌اندازی کنیم، رشته زورخانه‌ای کم‌کم در حال فراموش شدن بود و زورخانه‌ها به دیزی‌سرا تبدیل شده بودند اما حالا به رشد خوبی رسیده است. در حال حاضر کلمه مرشد و رخصت و همچنین شعرهای فارسی در سراسر دنیا به کار برده می‌شود.

مهرعلیزاده افزود: امروزه همه دنیا دست به دست هم می‌دهند که کشور ما را ناامن کنند،‌ اما ما در منطقه به عنوان جزیره امن شناخته می‌شویم و اهمیت استقرار فدراسیون جهانی این رشته در ایران بیش از پیش خود را نشان می‌دهد. یک دوره قرار بود مسابقات در کشور دیگری برگزار شود اما ما به ایران آوردیم. در حال حاضر هم ۲۴ کشور برای سومین دوره مسابقات جهانی ثبت‌نام کرده‌اند که حدود ۱۰۳ ورزشکار به ایران خواهند آمد، نه اینکه در کشور ما ناامنی وجود ندارد، بلکه مسابقات را در امنیت کامل برگزار می‌کنیم و از قاره‌های اروپا، آسیا و آفریقا کشورهایی به ایران می‌آیند. فعلا روی آمریکای لاتین به دلیل هزینه‌های زیادی که دارد سرمایه‌گذاری نکرده‌ایم، چون از لحاظ اسپانسری وضعیت چندان خوب نیست و دولت هم نمی‌تواند در این وضعیت به ما کمک کند. بر همین اساس به حداقل ممکن بسنده کرده‌ایم.
وی با اشاره به سابقه برگزاری مسابقات جهانی این رشته گفت: اولین دوره در سال ۲۰۰۸ با حضور ۱۱ کشور در کره جنوبی برگزار شد که عراق به قهرمانی رسید.